Bewuste broodjes

Kunstmatige toevoegingen? No way! Wij geloven in de smaak van de natuur.

GENIETEN ZONDER ZORGEN

Broodje Bewust is een 100% biologische lunchroom in Rotterdam. Heerlijk écht eten is voor ons het allerbelangrijkste dat er is. We maken comfort food zonder troep en in alles dat we doen denken wij aan mens, dier en milieu.

Geen zin in een broodje? Bestel met een gerust hart onze heerlijke falafel salade of vegan Mexicaanse wrap met homemade guacamole!

Geen trek in een broodje? Bestel met een gerust hart onze tosti’s, maaltijdsalades en hamburgers (ook vegan!).

HOMEMADE

Alle taarten maken wij helemaal zelf. Dus ook dat heerlijke taartje bij de koffie die jij nu zo ongeveer wel nodig hebt! Ons assortiment loopt uiteen van de vegan peren crumbletaart tot de klassieke appeltaart.

VEGAN KLASSIEKERS EN GLUTENVRIJE TAART

Vegan, vega, lactosevrij, glutenvrij of lekker normaal; we hebben het allemaal. Het maakt niet uit hoe je het liefst eet, want voor iedereen hebben wij een heerlijke optie. Voorop staat dat al onze producten 100% biologisch zijn en het liefst huisgemaakt.

Veel van onze belegsoorten maken we zelf. Dat gaat van hummus tot vegan kipsatésalade met vegan stukjes van de Vegetarische Slager en ook onze soepen, smoothies en plantaardige mozzarella maken we vers voor jou, bij ons in de zaak.

MENU

Bekijk alvast onze menukaart!

ADRES

Van Oldenbarneveltstraat 125 A
3012 GT Rotterdam

contact

010-8403218
rotterdam@broodje-bewust.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Di tot vrij: 8:00-17:30
Zaterdag: 9:00-17:30
Zondag: 11:00-17:00